Sluiten
Reimink

Reimink Cafe & Zalen

  • Dorpsstraat 2
  • 8152 BL Lemelerveld
  • Fax: 0572-372644
0572 - 371262 info@reimink.com

Openingstijden

De openingstijden van ons Grand Café zijn:

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag18.00 – 01.00
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag18.00 – 01.00
  • Vrijdag15.00 – 02.00
  • Zaterdag11.30 – 02.00
  • Zondag11.30 – 01.00

Op afspraak ontvangen we u ook graag op een ander tijdstip.

0572 - 371262 info@reimink.com

Contact opnemen
 
ContactgegevensContactgegevens OpeningstijdenOpeningstijden Contact opnemenContact opnemen

Bedrijfsfeest

Een superfeest met al je collega's !

Een onvergetelijke avond

Reden voor een feestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 125 jaar organiseren wij borrels, feesten en meer. De belangrijkste ingrediënten voor een feestje hebben wij dus standaard in huis: onze enthousiaste medewerkers, prachtige zalen en culinaire verrassingen. Wij verwelkomen u graag om de sfeer te komen proeven en de mogelijkheden te bespreken. Bekijk hier onze zalen.

Themafeest

Bij Reimink weten wij wel hoe we een (thema)feestje moeten bouwen! Van Duitse hitjes op de Tiroler Party tot haring happen op het ‘Ik hou van Holland’ feest: de keuze is aan jullie. Onderaan de pagina vindt u een impressie van onze verschillende themafeesten. Mocht u iets specifieks in gedachten hebben, of bijvoorbeeld een feest in de stijl van uw bedrijf, helpen we natuurlijk graag mee om dit te realiseren.

Feest op locatie

Naast een feest in één van onze prachtige zalen, is het natuurlijk ook mogelijk om uw feest te geven op eigen locatie. Uiteraard staan wij ook dan voor u klaar om er samen een onvergetelijk feest van te maken. Naast de catering, helpen wij u graag met het vinden van een passende DJ of band en fotograaf. Ook kunnen wij de gehele aankleding van uw feest op ons nemen.

Dagactiviteit

Lijkt het u leuk om voorafgaand aan het feest een dagactiviteit te organiseren waarbij u elkaar eens op een andere manier leert kennen? Wij zijn gevestigd in het groene hart van Salland en bieden verschillende uitjes die deze prachtige omgeving op een originele manier onder de aandacht brengen, zoals een Kever rally of Solextocht. Kijk hier voor meer informatie.

 

Reimink afbeelding

De jongens tegen de meisjes

De eeuwige strijd barst lost, wie is er slimmer?

Twee teams verdeeld over de zaal aan de ene kant de mannen en aan de andere kant de vrouwen, worden uitgedaagd om eens en voor altijd de eeuwige strijd tussen elkaar uit te vechten. De twee teams beantwoorden ludieke en unieke vragen, net als de gelijknamige tv show. De presentator zorgt ervoor dat elke onderwerp aanbod komt. Zodat beide teams zich in het zweet moeten werken. Wanneer het einde van de avond inzicht is zal de presentator bekend maken wie de strijd wint, de macho mannen of de shopverslaafde vrouwen.

Tussen de zenuwslopende rondes door wordt een goed verzorgd diner of buffet geserveerd, zodat zowel de mannen en de vrouwen even op adem kunnen komen.

 

 

James Bond Party

Eerbiedig aan de superspion worden uw gasten stijlvol ontvangen: de rode loper is uitgerold en champagne staat gereed. Tijdens de avond wordt een lekker buffet geserveerd, maar de wetenschapper “Q” zal testen wie van uw gasten zich tot een echte superspion ontpopt! Speel mee bij het paardenrennen, de Wii schietsalon of aan de twee casinotafels. Als bonus ontvangen alle gasten een toegangskaart tot het grootse eindfeest, waar een swingende dj voor de kroon op het feest zal zorgen!

Reimink afbeelding
Reimink afbeelding

Pub Quiz Night

De koudste periode van het jaar, de mooiste tijd voor een pub quiz! In onze sfeervolle Engelse Pub verwelkomen wij alle gasten onder het genot van een hapje en drankje. Hierna worden alle aanwezigen opgedeeld in verschillende teams. Welke collega zal iedereen verrassen met haar muzikale kennis? En wie blijkt de echte sportieveling te zijn? Wij bieden verschillende thema’s, passend bij uw gezelschap.

Onder het genot van een wijntje, biertje en de nodige porties bitterballen en andere hapjes leer je je collega’s écht kennen. Het winnende team gaat er vandoor met de beker en wie weet mogen zij het teamuitje de volgende keer wel organiseren!

Ik hou van Holland

Geïnspireerd op het succesvolle tv programma bieden wij een echte Ik hoe van Holland thema-avond. De avond is opgebouwd uit verschillende spelrondes. Waarbij onze enthousiaste showmaster uw medewerkers en u zelf zal testen op hun Vaderlandse kennis. De rondes worden onderbroken door verschillende gangen met echte Hollandse gerechten.

Van het raden van de oer-Hollandse hitjes tot een wedstrijdje koekhappen en spijkerpoepen: welk team heeft de meest kennis over ons mooi kikkerlandje en mag er met de prijs vandoor gaan?

Reimink afbeelding
Reimink afbeelding

Tiroler party

Op zoek naar een geschikt thema voor een personeelsfeest? Wat dacht u van een sfeervol feest in winterse sferen? Met onze Tiroler Party kunt u vele kanten op. Nieuwe en oude schlagers, foute meezingers en bier & bratwurst, als dat geen goed feestje wordt! Laat uw gasten zich uitleven met de dresscode. Wie heeft de mooiste lederhose of tirolerjurk en gaat er vandoor met de dress to impress award? Laat de glühwein maar komen!