Sluiten
Reimink

Reimink Cafe & Zalen

  • Dorpsstraat 2
  • 8152 BL Lemelerveld
  • Fax: 0572-372644
0572 - 371262 info@reimink.com

Openingstijden

De openingstijden van ons Grand Café zijn:

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag18.00 – 01.00
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag18.00 – 01.00
  • Vrijdag15.00 – 02.00
  • Zaterdag11.30 – 02.00
  • Zondag11.30 – 01.00

Op afspraak ontvangen we u ook graag op een ander tijdstip.

0572 - 371262 info@reimink.com

Contact opnemen
 
ContactgegevensContactgegevens OpeningstijdenOpeningstijden Contact opnemenContact opnemen

Bedrijfsuitje

Als kick-off, vergaderbreak of als middagvullend programma.

Een middagvullend programma

Als kick-off, vergaderbreak of als middagvullend programma: hieronder vindt u leuke en originele suggesties voor een middagprogramma. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden.

We horen heel graag welke ideeën u heeft voor uw perfecte middag en wij zullen er voor zorgen dat uw medewerkers nog lang zullen napraten over uw bedrijfsevenement.

TIP: Buggy Rally

Een spectaculaire break! Een buggy is een combinatie van een quad en kart (met kenteken), en biedt de mogelijkheid om op sensationele wijze het off-road rijden te ervaren. Onze begeleider toont de route, en zo ontdekken jullie de mooie paden rondom Lemelerveld. Een avontuurlijke route over mooie binnenwegen, zandpaden en door uitgestrekte bossen. Spectaculair uitwaaien, en garant voor een frisse wind door je hoofd en haren. Wij zorgen uiteraard voor speciale “buggy overalls” en brillen. De tijdsduur is variabel van 30 tot 120 minuten. Na de tijd zijn jullie weer van harte welkom bij Reimink voor een welverdiende lunch of een heerlijk diner.

Reimink afbeelding
Reimink afbeelding

BBQ

Gezellig met vrienden, kennissen of collega’s BBQ, de combinatie van buiten eten, zomers weer en bewegingsvrijheid zorgt er voor een ontspannen sfeer onder uw gasten en u zelf.  U heeft namelijk de vrijheid om het vlees zelf te bakken. Uiteraard hebben wij ook een kok die graag het vlees op tijd voor u omdraait. Onder genot van een lekker koud drankje kunt u aanschuiven bij het koude buffet en optimaal genieten van het BBQ vlees.

 

Solex rijden

De geur van onverbrande benzine, prachtige hoeves en toeren door het land… Maar ook het authentieke gevoel en de glimlach! Tijdens een prachtige rit door het Overijsselse landschap op een échte authentieke Solex viert het groepsgevoel hoogtij. Gewapend met landelijke routebeschrijvingen trekken jullie al puffend de prachtige omgeving in. Onderweg worden jullie getrakteerd op prachtige uitzichten, doen we een spelletje en puffen we uit op een terrasje. Na een fraaie route van ruim 2 uur heeft de Solex zijn taak volbracht: passie, plezier en toeren voor jong & oud! De tijdsduur is variabel van 60 tot 180 minuten.

Reimink afbeelding
Reimink afbeelding

TIP: Keveruitje, de echte Klassieke Kever rally

Samen met collega’s rijden in de populairste oldtimer ter wereld, de Volkswagen Kever! Jullie trekken erop uit voor een echte Klassieke Keverrally, en iedereen met een B-rijbewijs mag zelf rijden in onze oldtimer kevers en het authentieke gevoel beleven. Met vier personen per Kever rijden jullie een mooie puzzelroute, langs bezienswaardigheden en een terrasje, en zo ontdekken jullie diverse uitdagende groepsopdrachten! In elke Kever treffen jullie bovendien een leuk rieten mandje aan (met drankjes, stroopwafels en Autodrop voor onderweg). Welk team mag zich na afloop “de winnende equipe” noemen? Gezelligheid kent geen tijd, en na 3 uur arriveren jullie wederom bij Reimink. De tijdsduur is 180 minuten (desgewenst aanpasbaar). En weer of geen weer: 100% drooggarantie!

Wanneer jullie terug zijn bij Reimink kan er ook eventueel een aansluitende BBQ of buffet klaar voor u staan. Onder genot van een hapje en een drankje is kunnen jullie rustig na evalueren hoe de tocht verlopen is. Om de dag zo passend mogelijk af te sluiten.