Sluiten
Reimink

Reimink Cafe & Zalen

 • Dorpsstraat 2
 • 8152 BL Lemelerveld
 • Fax: 0572-372644
0572 - 371262 info@reimink.com

Openingstijden

De openingstijden van ons Grand Café zijn:

 • MaandagGesloten
 • Dinsdag18.00 – 01.00
 • WoensdagGesloten
 • Donderdag18.00 – 01.00
 • Vrijdag15.00 – 02.00
 • Zaterdag11.30 – 02.00
 • Zondag11.30 – 01.00

Op afspraak ontvangen we u ook graag op een ander tijdstip.

0572 - 371262 info@reimink.com

Contact opnemen
 
ContactgegevensContactgegevens OpeningstijdenOpeningstijden Contact opnemenContact opnemen

Huwelijksdiner

Kom letterlijk een voorproefje nemen voor jullie grote dag

Diner & buffet

Het huwelijksdiner is absoluut een van de hoogtepunten van de dag! Samen genieten van een perfect verzorgde maaltijd  in een feestelijke sfeer. Tijd voor een speech , een sketch , een lach en een traan… Verras je je gasten met een uitgebreid , culinair, diner met wijn- arrangement ?  Een heerlijk koud en warm buffet?

Of…. geniet je eigenlijk zelf het meest van een informeel barbecue buffet met ijskar ? Het is jullie dag! Maar willen jullie toch liever een tapasbuffet, stamppot buffet of doe je een aantal rondjes fingerfood? Onze keukenbrigade heeft het allemaal letterlijk in de vingers. En hoe..met passie en vakman – of beter, vakvrouw-schap wordt hier gekookt.

Voorbereiding

Terwijl jullie met je gasten genieten van elkaar ,  en de hapjes en drankjes tijdens de receptie, wordt intussen het diner of buffet voorbereid. We zorgen dat de ruimte er perfect uitziet , de tafelschikking klopt en jullie op het gewenste moment aan tafel kunnen plaats nemen. Altijd met een overstap naar een andere ruimte, exclusief voor jullie gezelschap.

Proeven

Waar mogelijk werken we met streek- en seizoensproducten zoals Sallandse asperges, kaas van de kaasboerderij en wild uit de regio. Natuurlijk houden we rekening met een eventueel dieet of vegetarische wensen. Voor jullie kleine gasten is er volop keuze uit passende gerechtjes. Als bruidspaar ben je van harte welkom om letterlijk een voorproefje te komen nemen.

Reimink afbeelding
 • Ginus en Henrianne

  De trouwdag van…

  “Trouwen bij Reimink in Lemelerveld – een echte aanrader!

  Na een kijkje te hebben genomen in het hofje van Buisman en de Engelse Pub bij Reimink was het voor ons al snel duidelijk waar wij elkaar het Ja-woord gingen geven!

  De service is perfect en het eten is onwijs goed. Michel zorgt ervoor dat het contact vlot en spontaan verloopt en alles tot in de puntjes geregeld wordt. Sjoukje regelt alles in het Hofje voor de huwelijksplechtigheid. Beiden zijn ontzettend meedenkend en spontaan, een tevreden bruidspaar, dat is hun doel en zie je in alles terug!!

  Onze gasten waren zeer onder de indruk van alles, en zo hoort iedere bruiloft naar onze mening te zijn!”

 • Peter en Klaske

  De trouwdag van…

  “Een geweldige dag waarop we alle zalen van het horecahuis zijn langsgegaan. In iedere zaal heerst een andere sfeer, met geweldige aankleding en fantastisch personeel. Ook ’t Hofje van Buisman beviel ons enorm. Maar bovenal de prettige samenwerking en de ‘alles kan’-mentaliteit maakt Reimink tot een absolute topper!”

 • Janny

  De 50e verjaardag van…

  “Mijn 50e verjaardag vierde ik op Valentijnsdag en ik kon me geen betere locatie voorstellen dan het Hofje van Buisman. Wat heb ik genoten, het was geweldig! Het Hofje zag er sprookjesachtig mooi uit, helemaal in Valentijns-sfeer, en de DJ draaide de juiste muziek. De verzorging was uit de kunst! Ik wilde geen “standaard” hapjes of buffet en heb het aan Reimink overgelaten om iets leuks voor mijn feest te bedenken, en dat is ze uitstekend gelukt! De hapjes zagen er prachtig uit, en werden origineel geserveerd. Daar heb ik naderhand nog veel positieve reacties over gehoord! Ik weet wel waar ik een volgend feestje weer ga vieren 🙂

 • Jeroen en Daniëlle

  De trouwdag van…

  “Onze gasten, en wij zelf natuurlijk, hebben genoten van een fantastisch diner in het Hofje van Buisman. Daar praat iedereen nu nóg over… Ook ons huwelijksfeest in de Kroonzaal was tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk om in de loop van de dag verschillende ruimtes en locaties te kunnen gebruiken.”

 • Arie en Ingrid

  De trouwdag van…

  Trouwen in het Hofje van Buisman was fantastisch en romantisch. Eigen inbreng met live muziek en ook het kerkelijk huwelijk was er mogelijk. Zeer flexibel personeel. Zaal Reimink is om de hoek, op loopafstand, daar is volop parkeergelegenheid. De hele zaal spreekt sfeer uit, alles was prachtig in kerstsfeer versierd. Ze denken heel erg goed mee met eigen ideeën en hebben dit ook uitgevoerd. Prachtig!

 • Ronald-Jan en Inge

  De trouwdag van…

  “We hebben de hele dag genoten van het Hofje van Buisman en alle goede zorgen van Reimink. Na het ja-woord in het Hofje hebben we eerst gezellig geborreld in het Grand Café. Na een uurtje stond het Hofje, prachtig ingericht, klaar voor ons koud en warm buffet. Het was écht genieten… een dag om nooit te vergeten”