Sluiten
Reimink

Reimink Cafe & Zalen

 • Dorpsstraat 2
 • 8152 BL Lemelerveld
 • Fax: 0572-372644
0572 - 371262 info@reimink.com

Openingstijden

De openingstijden van ons Grand Café zijn:

 • MaandagGesloten
 • Dinsdag18.00 – 01.00
 • WoensdagGesloten
 • Donderdag18.00 – 01.00
 • Vrijdag15.00 – 02.00
 • Zaterdag11.30 – 02.00
 • Zondag11.30 – 01.00

Op afspraak ontvangen we u ook graag op een ander tijdstip.

0572 - 371262 info@reimink.com

Contact opnemen
 
ContactgegevensContactgegevens OpeningstijdenOpeningstijden Contact opnemenContact opnemen

Huwelijksfeest

Samen het stralende middelpunt van een geweldige dag!

Feesten en vieren bij Reimink

Een knalfeest met al je familie en vrienden ? De feestzalen van Reimink bieden je letterlijk alle ruimte. Met een band , dj of eigen muziekvoorziening. Met 1001 mogelijkheden voor een origineel maar vooral geslaagd feest. Jullie feest.

Altijd in een ruimte , aangepast aan de omvang van jullie gezelschap. Met eindeloze mogelijkheden om inrichting en sfeer aan te passen aan jullie wensen. Strak en modern of boerenbruiloft met pluchen kleedjes???

Gaan jullie voor de Polonaise of Powerpoint , Sneeuwbalfoxtrot of Flashmob , beamer of ouderwets ABC ? Kaarsjes of LED verlichting,  en proost  je met bubbels of bierbeugels?

Met jullie wensen en ideeen en onze jarenlange ervaring en tips wordt het in ieder geval een feest om nooit te vergeten.

Vier jij het liever helemaal anders ? Ook voor een intiem diner , of feestelijke brunch met kleiner gezelschap ben je bij Reimink helemaal aan het juiste adres. Geniet van een heerlijke middag of avond , met passende wijnen en muziek , en alle aandacht voor de mensen die belangrijk voor jullie zijn.

Goed om te weten : de verschillende feestruimtes beschikken over een eigen terras , zodat bij de juiste weersomstandigheden ook buiten kan worden gevierd!

 • Janny

  De 50e verjaardag van…

  “Mijn 50e verjaardag vierde ik op Valentijnsdag en ik kon me geen betere locatie voorstellen dan het Hofje van Buisman. Wat heb ik genoten, het was geweldig! Het Hofje zag er sprookjesachtig mooi uit, helemaal in Valentijns-sfeer, en de DJ draaide de juiste muziek. De verzorging was uit de kunst! Ik wilde geen “standaard” hapjes of buffet en heb het aan Reimink overgelaten om iets leuks voor mijn feest te bedenken, en dat is ze uitstekend gelukt! De hapjes zagen er prachtig uit, en werden origineel geserveerd. Daar heb ik naderhand nog veel positieve reacties over gehoord! Ik weet wel waar ik een volgend feestje weer ga vieren 🙂

 • Ronald-Jan en Inge

  De trouwdag van…

  “We hebben de hele dag genoten van het Hofje van Buisman en alle goede zorgen van Reimink. Na het ja-woord in het Hofje hebben we eerst gezellig geborreld in het Grand Café. Na een uurtje stond het Hofje, prachtig ingericht, klaar voor ons koud en warm buffet. Het was écht genieten… een dag om nooit te vergeten”

 • Arie en Ingrid

  De trouwdag van…

  Trouwen in het Hofje van Buisman was fantastisch en romantisch. Eigen inbreng met live muziek en ook het kerkelijk huwelijk was er mogelijk. Zeer flexibel personeel. Zaal Reimink is om de hoek, op loopafstand, daar is volop parkeergelegenheid. De hele zaal spreekt sfeer uit, alles was prachtig in kerstsfeer versierd. Ze denken heel erg goed mee met eigen ideeën en hebben dit ook uitgevoerd. Prachtig!

 • Peter en Klaske

  De trouwdag van…

  “Een geweldige dag waarop we alle zalen van het horecahuis zijn langsgegaan. In iedere zaal heerst een andere sfeer, met geweldige aankleding en fantastisch personeel. Ook ’t Hofje van Buisman beviel ons enorm. Maar bovenal de prettige samenwerking en de ‘alles kan’-mentaliteit maakt Reimink tot een absolute topper!”

 • Jeroen en Daniëlle

  De trouwdag van…

  “Onze gasten, en wij zelf natuurlijk, hebben genoten van een fantastisch diner in het Hofje van Buisman. Daar praat iedereen nu nóg over… Ook ons huwelijksfeest in de Kroonzaal was tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk om in de loop van de dag verschillende ruimtes en locaties te kunnen gebruiken.”

 • Ginus en Henrianne

  De trouwdag van…

  “Trouwen bij Reimink in Lemelerveld – een echte aanrader!

  Na een kijkje te hebben genomen in het hofje van Buisman en de Engelse Pub bij Reimink was het voor ons al snel duidelijk waar wij elkaar het Ja-woord gingen geven!

  De service is perfect en het eten is onwijs goed. Michel zorgt ervoor dat het contact vlot en spontaan verloopt en alles tot in de puntjes geregeld wordt. Sjoukje regelt alles in het Hofje voor de huwelijksplechtigheid. Beiden zijn ontzettend meedenkend en spontaan, een tevreden bruidspaar, dat is hun doel en zie je in alles terug!!

  Onze gasten waren zeer onder de indruk van alles, en zo hoort iedere bruiloft naar onze mening te zijn!”