Sluiten
Reimink

Reimink Cafe & Zalen

 • Dorpsstraat 2
 • 8152 BL Lemelerveld
 • Fax: 0572-372644
0572 - 371262 info@reimink.com

Openingstijden

De openingstijden van ons Grand Café zijn:

 • MaandagGesloten
 • Dinsdag18.00 – 01.00
 • WoensdagGesloten
 • Donderdag18.00 – 01.00
 • Vrijdag15.00 – 02.00
 • Zaterdag11.30 – 02.00
 • Zondag11.30 – 01.00

Op afspraak ontvangen we u ook graag op een ander tijdstip.

0572 - 371262 info@reimink.com

Contact opnemen
 
ContactgegevensContactgegevens OpeningstijdenOpeningstijden Contact opnemenContact opnemen

Trouwlocatie

Jullie huwelijksvoltrekking in 't Hofje van Buisman

Een bijzondere trouwlocatie

’t Hofje van Buisman

Jullie bijzondere dag verdient een minstens zo bijzondere trouwlocatie. Met jullie keuze voor ’t Hofje van Buisman, een voormalig kerkje in Lemelerveld, zijn jullie verzekerd van een unieke plek en een sfeervolle ambiance.

’t Hofje van Buisman stamt uit 1906. Enkele jaren geleden is dit karakteristieke bouwwerk met veel liefde en aandacht voor details gerestaureerd onder begeleiding van interieurontwerper Jan des Bouvrie.

Het resultaat is een buitengewoon stijlvolle ruimte, een perfect decor om elkaar het ja-woord te geven. ’t Hofje van Buisman is een officiële trouwlocatie van de gemeente Dalfsen. Kijk hier voor meer informatie over trouwen in de gemeente Dalfsen.

Catering

Jullie trouwdag is bij uitstek dé dag waarop alles tot in de puntjes geregeld moet zijn. Reimink helpt jullie daar graag bij. Van ’s ochtends vroeg tot in de late uurtjes staan wij voor jullie klaar. Dit kan bij Reimink zelf of op locatie.

Lekkere broodjes voor alle gasten om de dag ontspannen te beginnen, of een gezellige borrel in ’t Hofje na het ja-woord om te vieren dat jullie nu officieel getrouwd zijn? Wij denken graag met jullie mee om de dag en avond volledig naar jullie wensen in te richten.

Neem hier contact met ons op om een afspraak te maken en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Graag tot snel!

 • Ginus en Henrianne

  De trouwdag van…

  “Trouwen bij Reimink in Lemelerveld – een echte aanrader!

  Na een kijkje te hebben genomen in het hofje van Buisman en de Engelse Pub bij Reimink was het voor ons al snel duidelijk waar wij elkaar het Ja-woord gingen geven!

  De service is perfect en het eten is onwijs goed. Michel zorgt ervoor dat het contact vlot en spontaan verloopt en alles tot in de puntjes geregeld wordt. Sjoukje regelt alles in het Hofje voor de huwelijksplechtigheid. Beiden zijn ontzettend meedenkend en spontaan, een tevreden bruidspaar, dat is hun doel en zie je in alles terug!!

  Onze gasten waren zeer onder de indruk van alles, en zo hoort iedere bruiloft naar onze mening te zijn!”

 • Arie en Ingrid

  De trouwdag van…

  Trouwen in het Hofje van Buisman was fantastisch en romantisch. Eigen inbreng met live muziek en ook het kerkelijk huwelijk was er mogelijk. Zeer flexibel personeel. Zaal Reimink is om de hoek, op loopafstand, daar is volop parkeergelegenheid. De hele zaal spreekt sfeer uit, alles was prachtig in kerstsfeer versierd. Ze denken heel erg goed mee met eigen ideeën en hebben dit ook uitgevoerd. Prachtig!

 • Janny

  De 50e verjaardag van…

  “Mijn 50e verjaardag vierde ik op Valentijnsdag en ik kon me geen betere locatie voorstellen dan het Hofje van Buisman. Wat heb ik genoten, het was geweldig! Het Hofje zag er sprookjesachtig mooi uit, helemaal in Valentijns-sfeer, en de DJ draaide de juiste muziek. De verzorging was uit de kunst! Ik wilde geen “standaard” hapjes of buffet en heb het aan Reimink overgelaten om iets leuks voor mijn feest te bedenken, en dat is ze uitstekend gelukt! De hapjes zagen er prachtig uit, en werden origineel geserveerd. Daar heb ik naderhand nog veel positieve reacties over gehoord! Ik weet wel waar ik een volgend feestje weer ga vieren 🙂

 • Peter en Klaske

  De trouwdag van…

  “Een geweldige dag waarop we alle zalen van het horecahuis zijn langsgegaan. In iedere zaal heerst een andere sfeer, met geweldige aankleding en fantastisch personeel. Ook ’t Hofje van Buisman beviel ons enorm. Maar bovenal de prettige samenwerking en de ‘alles kan’-mentaliteit maakt Reimink tot een absolute topper!”

 • Ronald-Jan en Inge

  De trouwdag van…

  “We hebben de hele dag genoten van het Hofje van Buisman en alle goede zorgen van Reimink. Na het ja-woord in het Hofje hebben we eerst gezellig geborreld in het Grand Café. Na een uurtje stond het Hofje, prachtig ingericht, klaar voor ons koud en warm buffet. Het was écht genieten… een dag om nooit te vergeten”

 • Jeroen en Daniëlle

  De trouwdag van…

  “Onze gasten, en wij zelf natuurlijk, hebben genoten van een fantastisch diner in het Hofje van Buisman. Daar praat iedereen nu nóg over… Ook ons huwelijksfeest in de Kroonzaal was tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk om in de loop van de dag verschillende ruimtes en locaties te kunnen gebruiken.”