Trouwlocatie, trouwen, trouwfeest, huwelijksfeest, huwelijksdiner, ceremonie, Feestlocatie, feesten, Reimink, bedrijfsfeesten, trouwfeest, huwelijksfeest, feest op locatie, feestzaal, vergaderen, vergaderlocatie, Lemelerveld, Dalfsen, Ommen, Zwolle, Raalte, Overijssel, catering

Horecahuis Reimink, met onder andere een Grand Café en een sfeervolle Engelse Pub, biedt alles om jouw bruiloft, feest of vergadering tot een onvergetelijke belevenis te maken. Al bijna 150 jaar is Reimink gevestigd in Lemelerveld in Overijssel, aan de voet van de Lemelerberg. Een party-accommodatie in het groene hart van Salland, waar inmiddels de vierde generatie Reimink je van harte welkom heet! Een begrip in de regio met een lange traditie van warme gastvrijheid en culinair genieten. Kom kennis maken en ervaar het zelf. We ontvangen je graag aan het Kroonplein!

Vergaderen v.a. €12,50 p.p.

Lieve Gasten,

Onze keuken is van woensdag 28-07-21 tot en met zondag 01-08-21 gesloten. Ons café en terras zijn natuurlijk wel geopend voor de borrel, maar lunch en diner is deze week niet mogelijk.

Vanaf woensdag 4 augustus staat ook onze keukenploeg weer voor je klaar 💪

Verantwoord Vergaderen

Hoera, we gaan weer open!

Het is eindelijk zo ver… We kunnen jullie weer ontvangen en daar hebben we ontzettend veel zin in! Ons terras op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11:30 tot sluitingstijd.