Een superfeest met al je collega’s

Reden voor een feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 125 jaar organiseren wij borrels, feesten en meer. De belangrijkste ingrediënten voor een feestje hebben wij dus standaard in huis: onze enthousiaste medewerkers, prachtige zalen en culinaire verrassingen. Wij verwelkomen je graag om de sfeer te komen proeven en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag naar de mogelijkheden

Feesten op locatie

Naast een feest in één van onze prachtige zalen, is het natuurlijk ook mogelijk om jouw feest te geven op eigen locatie. Uiteraard staan wij ook dan voor je klaar om er samen een overgetelijk feest van te maken. Wij organiseren feesten van A tot Z. Jij regelt de locatie, wij de rest! Met ons een feest organiseren betekent dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je hoeft niets te plannen of op te halen, wij zorgen dat alles op tijd op de locatie is voor de aankleding en opbouw van het feest. Daarnaast verzorgen wij graag de catering en kunnen wij je helpen met het vinden van een passende DJ, band of fotograaf.

Dagactiviteiten

Lijkt het je leuk om voorafgaand aan het feest een dagactiviteit te organiseren waarbij je elkaar eens op een andere manier leert kennen? Wij zijn gevestigd in het groene hart van Salland en bieden verschillende uitjes die deze prachtige omgeving op een originele manier onder de aandacht brengen zoals een Kever Rally of Solextocht.

Een onvergetelijke avond met onze themafeesten

Bij Reimink weten wij wel hoe we een (thema)feestje moeten bouwen! Van Duitse hits op de Tiroler Party tot haring happen op het ‘Ik hou van Holland’ feest: de keuze is aan jullie. Onderaan de pagina vind je een impressie van onze verschillende themafeesten. Mocht je iets specifieks in gedachten hebben, of bijvoorbeeld een feest in de stijl van jouw bedrijf willen, dan helpen we natuurlijk graag mee om dit te realiseren.