Gezellig samen borrelen

In het voorjaar kun je heerlijk vertoeven op ons aangeklede terras. Geniet hier in het zonnetje van een lekkere tapasplank en een koud drankje. Ook tijdens de koudere dagen kun je gewoon bij ons terecht in ons warme café. Samen gezellig onze speciaalbiertjes proeven of een potje biljarten. Tot in de late uurtjes kan het in ons café erg gezellig zijn. Reimink organiseert ook regelmatig leuke evenementen. Houdt onze social media in de gaten!

Bekijk hier ons menu en drankenkaart

In ons sfeervolle café

Ons café is voorzien van zithoekjes om gezellig te borrelen, een biljarttafel, dartborden en natuurlijk een gezellige bar. Je bent van harte welkom om gezellig wat te komen drinken met vrienden. Daarnaast hebben we ook een leuke menukaart met de lekkerste gerechten. Ook is het natuurlijk mogelijkheid om met groepen te komen eten. Bijvoorbeeld met het gezin, vrienden of collega’s; informeer gerust naar alle mogelijkheden en beschikbaarheid.

In het zonnetje op ons terras

Rondom ons café hebben we een groot terras, aangekleed met stoelen, banken en kussens. Dus bij mooi weer kun je hier heerlijk genieten van onze speciaal bieren, wijnen en lekkere borrelhapjes.