Altijd iets te vieren

Vier je binnenkort je 50e verjaardag, een jubileum of ander mijlpaal? Overleg dan eens met ons en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Een gezellige borrel in de Engelse pub, een barbecue op het terras, of een actieve invulling van de dag, neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Vraag naar de mogelijkheden

Feesten in onze zalen

Onze zalen zijn zeer geschikt voor het vieren van feesten, groot en klein. Wij hebben capaciteit van 25 tot maar liefst 600 personen. Of je nu je verjaardag, receptie, huwelijksjubileum of personeelsfeest viert, bij ons ben je aan het juiste adres. En voor iedere gelegenheid creëren wij de juiste ambiance en maken we er samen een feest van om nooit meer te vergeten. Graag nodigen we je uit om vrijblijvend een afspraak te maken zodat wij een voorstel op maat kunnen maken.

Reimink op locatie

Wat is er nu leuker dan een feest geven bij je thuis, op het werk of op een andere locatie? Wij staan open voor alle ideeën en denken graag mee over de mogelijkheden. Wij adviseren en geven tips vanuit onze expertise. Zo helpen we graag met ideeën om je feest in een thema uit te voeren. En bouwen we bijvoorbeeld de locatie op, kleden die aan, zorgen voor een tent of overkapping. Het zal de gasten in elk geval aan niets ontbreken en wij zorgen ervoor dat het een feest wordt waar nog jaren over gesproken zal worden….