De mooiste dag van jullie leven

Jullie trouwdag is bij uitstek dé dag waarop alles tot in de puntjes geregeld moet zijn. Reimink helpt jullie daar graag bij; van ’s ochtends vroeg tot in de late uurtjes staan wij voor jullie klaar. Wij hebben alles in huis om jullie huwelijk tot de mooiste dag van jullie leven te maken. Een stijlvol kerkje met fijne ambiance als trouwlocatie, een ruime keuze aan feestzalen en een keukenbrigade die de lekkerste dingen voor jullie en de gasten bereidt. Samen zoeken we naar passende muziek, het leukste trouwvervoer of een speciale verrassing voor de gasten. Ook jullie kleine gasten krijgen bij ons alle aandacht. Met originele ideeën bieden we zo een extra dimensie aan jullie grote dag.

Vraag naar de mogelijkheden

Trouwen in ’t Hofje van Buisman

Jullie bijzondere dag verdient een minstens zo bijzondere trouwlocatie. Met jullie keuze voor ’t Hofje van Buisman, een voormalig kerkje in Lemelerveld, ben je verzekerd van een unieke plek en een sfeervolle ambiance.
’t Hofje van Buisman stamt uit 1906. Enkele jaren geleden is dit karakteristieke bouwwerk met veel liefde en aandacht voor details gerestaureerd onder begeleiding van interieurontwerper Jan des Bouvrie. ’t Hofje van Buisman is een officiële trouwlocatie in de gemeente Dalfsen.

Genieten van een heerlijk diner

Het huwelijksdiner is absoluut een van de hoogtepunten van de dag! Samen genieten van een perfect verzorgde maaltijd in een feestelijke sfeer. Naast het huwelijksdiner kunnen wij ook de catering voor de rest van de dag regelen. Lekkere broodjes voor alle gasten om de dag ontspannen te beginnen of een gezellige borrel in ’t Hofje na het ja-woord om te vieren dat jullie nu officieel getrouwd zijn. Wij denken graag mee om de dag en avond volledig naar jullie wens in te richten.